halaman rumah

OlomukPembuat pengubah jenis kering S11Apakah jenis dan fungsinya

2023-09-19 04:15:17lepaskan

Garis sifar pengubah kuasa disambungkan dengan peralatan yang berfungsi. Oleh kerana tenaga yang dibentuk oleh pelayan semasa operasi akan dihantar ke pengubah kuasa bersama kabel,OlomukPenukar jenis kering 500 kV, pengubah kuasa akan dipindahkan dan dihantar ke mesin dan peralatan yang menggunakan kuasa. Apakah garis sifar pengubah kuasa sebenar? Mari kita perkenalkannya kepada kita.Setelah minyak telah dihapuskan, dan titik angkat akan berada pada cincin atau bolt umum. Jika perlu, tali tali tarik sumber manusia akan digunakan sebagai panduan.Olomuk,Jaga-jaga untuk operasi percubaan penghasil pengubah kuasaPengubah kuasa digunakan dalam semua jalur kehidupanMelipia,Kebocoran minyak dari radiator paip panasLepaskan skru intiTindakan perlindungan untuk memecahkan pengubah jenis kering


OlomukPembuat pengubah jenis kering S11Apakah jenis dan fungsinyaSebelum impuls tiada muatan ditutup, penukar mesti ditempatkan selama jam, dan kursi yang naik dan lengan yang bertentangan dengan air dipasang dengan plug ventilasi mesti tergelincir pada masa.Masa siklus pembersihan dan pemeriksaan kuasa-off akan ditentukan mengikut persekitaran sekitar dan keadaan muatan,OlomukPenukar jenis kering 600KVA, secara umum dari setengah tahun ke sekali setahun;Keras besi pengubah kuasa terbuat dari kerusi ferrit tergulung panas berkualiti tinggi, yang dikumpulkan pada antaramuka berbilang langkah darjah. Permukaan ditutup dengan penutup kabel melekat resin epoksi, yang menentang kerosakan dan kerosakan, dalam proses pemasangan peralatan bawah stesenSumber kuasa penukaran kekurangan satu fasa kuasa;Oleh itu, tongkat kilat patut ditetapkan mengikut situasi khusus untuk mencegah kerosakan kepada pengubah jenis kering perlindungan relay disebabkan oleh kilat. Selain itu, dalam pemasangan dan proses penggunaan tongkat kilat, pilih jenis yang masuk akal tongkat kilat mengikut situasi operasi untuk menentukan bahawa mereka berada dalam situasi yang sama. Selain itu, semasa pemasangan tongkat kilat sila sambungkan semua laluan sejauh mungkin untuk mencegah kesalahan lain.Kaedah dan keseluruhan proses mengambil sampel minyak pengubah kuasa adalah seperti ini:


OlomukPembuat pengubah jenis kering S11Apakah jenis dan fungsinyaBunyi, menyebabkan penghalang sirkuit pendek. Jika tidak dikendalikan dengan betul, ia akan menyebabkan kerosakan besar.Jumlah jaminan kualiti,Kemudian tekan paip cabang dengan ibu jari anda, jelas meletakkan ke hadapan tabung ujian kaca, putar dan lepaskan minyak dalam tabung untuk membersihkan tabung sampel, melakukan ia dua kali, dan kemudian lukis sampel minyak.Betul, Selepas itu, satu pengubah kecil kva diganti, dan kadar penggunaan hampir, Namun,OlomukTuba kuasa, parameter utama dua pengubah diteliti seperti yang dipaparkan dalam Jadual . Jadual Evaluasi parameter utama kapasitas pengubah (VA) kehilangan besi (W) kehilangan tembaga (W). Pertama, kuasa output disimpan mengikut kaedah pengiraan biasa (mengabaikan kehilangan tembaga): keputusan di atas menunjukkan kehilangan pengubah kapasitas besar lebih rendah daripada yang pengubah kapasitas kecil, yang sebenarnya menghabiskan tenaga elektromagnetik.Spesifikasi teknik penggunaan kuasa memerlukan perlahan kawat mendarat penyelamatan harus ≤ Ω The resistor is generally more than & omega;, Menurut undang-undang Ohm, apabila lapisan pengasingan rosak arus hanya / dari total aliran semasa, untuk bermain kesan jaminan. Semakin tinggi tekanan, semakin kecil resistensi, dengan kata lain, dalam kes tekanan tinggi. Kita boleh peduli tentang kilang pengubah kuasa dan menguasai banyak pengetahuan profesional.Olomuk,Syarikat pengubah jenis keringMinyak dalam mesin dan peralatan tangki penyimpanan minyak secara umum akan berdiri selama jam sebelum mengambil sampel; Apabila mengambil sampel pada pengubah kuasa dalam operasi, ia tidak perlu diam.Mod wayar pengubah jenis kering:

label:
6jawapan
Sangkar simpanan
2Tingkat-- · 2023-09-19 11:23:46

Kali pertama saya jumpa apa yang saya mahukan OlomukPembuat pengubah jenis kering S11, saya berada dalam mood yang baik! Bos, ayuh, saya berharap untuk terus menghasilkan produk yang bagus.

Lihat lagi

OlomukPembuat pengubah jenis kering S11 Tiba, ya, model baru ini memang standard, sangat bagus

Lihat lagi

Tahap MM penjual sangat tinggi, dan orangnya sangat sabar. Saya melihat banyak OlomukPembuat pengubah jenis kering S11, tetapi saya merasakan bahawa anda mempunyai kekuatan dan membeli milik anda. Saya tidak sangka ia menjadi seperti ini . Penjual macam ni dah online Jarang-jarang dah tanya banyak seller tapi tak boleh, seller MM dah buat. Dan harga pun murah. Senang sangat.

Lihat lagi
Yuting Machinery Equipment Co., Ltd.
5Tingkat-- · 2023-09-19 12:53:10

Biar saya bercakap tentang kualiti barang dahulu: OlomukPembuat pengubah jenis kering S11 Secara keseluruhannya bagus, dan pembungkusannya ketat. Mari bercakap tentang perkhidmatan perniagaan: Suka. Ulasan terakhir ekspres: penghantaran adalah pantas. Yang lain adalah berterima kasih kepada kedai untuk diskaun, lagipun, produk yang murah dan bagus adalah lebih nyata. Saya berharap kedai akan memberikan lebih banyak diskaun dan memberitahu pelanggan lama dalam masa untuk mempromosikan pembelian semula. Saya doakan perniagaan berjaya.

Lihat lagi
Pemerolehan plastik sisa
6Tingkat-- · 2023-09-19 13:03:53

Pengurus itu baik! OlomukPembuat pengubah jenis kering S11 juga benar.

Lihat lagi
Holy Elephant Wood Co., Ltd.
7Tingkat-- · 2023-09-19 13:06:26

Saya sangat suka, saya sangat menyokong, kualiti sangat baik, sama seperti yang diterangkan dalam OlomukPembuat pengubah jenis kering S11, saya sangat berpuas hati, sangat suka, benar-benar melebihi jangkaan, kelajuan penghantaran sangat cepat, pembungkusan sangat berhati-hati dan ketat, dan perkhidmatan syarikat logistik Sikapnya sangat baik, kelajuan penghantaran sangat cepat, dan saya sangat berpuas hati dengan membeli-belah.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)