halaman rumah

XinminPlatform penangkapan jenis topi sidang aluminumAplikasi dalam industri kimia

2023-09-18 10:15:16lepaskan

Bangunan rumah gaya menara di atas; Unit tinggal dan koridor dengan lantai atau lebih; Bangunan awam Kelas II lain dengan tinggi bangunan yang melebihi meter; Bangunan tinggi dengan lif yang tinggi lebih dari meter; Lif kebakaran berfungsi mempunyai bilik depan. Kawasan bilik depan lif api independen adalah: kawasan bilik depan bangunan penduduk lebih besar dari meter persegi; Kawasan bilik depan bangunan awam dan bangunan kilang tinggi (gudang) lebih besar dari meter persegi. Apabila bilik depan lif kebakaran dikongsi dengan tangga anti asap, kawasannya ialah: kawasan bilik depan berkongsi di bangunan penduduk lebih besar dari meter persegi, dan kawasan bilik depan berkongsi di bangunan awam dan bangunan kilang tinggi (gudang) lebih besar dari meter persegi.High transmission efficiency. Kerana menggunakan motor sinkronik magnet kekal untuk pemacu langsung, efisiensi pemindahan boleh diperbaiki dengan % -%.Xinmin,Passenger elevator, designed for transporting passengers, requires complete safety facilities and certain interior decoration.Komponen penting lif memerlukan teknologi tertentu, seperti mesin tarik lif penumpang dan lif penglihatan yang berterusan magnet kekal, dan mesin pintu kereta yang merupakan pertukaran frekuensi, peraturan tegangan, dan menerima perlindungan tirai cahaya. Komponen keselamatan seperti peralatan keselamatan, pembatasan kelajuan, dan penimbal mesti dihasilkan.Craigieburn,Butang penggera atau nombor telefon pada panel menegak memberitahu pengurus ciri-ciri bahawa profesional lif boleh membantu atau meminta penyelamatan.Sila perhatikan bahawa seharusnya ada ruang lebih dari mm kiri di kedua-dua sisi escalator, dan apabila diatur secara paralel, tidak ada pengendalian antara kedua-dua escalator.Parameter utama yang menentukan kapasitas penghantaran ialah skalator: kuantiti, sudut lengkung, lif: muatan bernilai, kelajuan bernilai, tinggi angkat besar, kuantiti, bilangan lantai dan stesen.


XinminPlatform penangkapan jenis topi sidang aluminumAplikasi dalam industri kimiaKeukuran elevator dan escalator shafts (III)Eksperimen profesional, jangan meniru!Apa yang patut saya lakukan jika pintu lif dan pintu pendaratan ditutup dan lif tidak berjalan?Servis yang hebat,Peranti ketegangan pembatasan kelajuan dan peranti ketegangan tali besi patut dilengkapi dengan suis keselamatan.Keukuran jarak tepi cahaya antara cahaya sokongan atas dan bawah. Keukuran adalah untuk menggantung garis dari titik sokongan atas ke tanah untuk kedudukan, dan kemudian mengukur jarak mengufuk dari titik kedudukan ke tepi cahaya sokongan bawah.Kebanyakan panjang,XinminScrew jenis lif rumah tangga, lebar dan kedalaman lubang (jika ada),XinminPemulihan Semi-Automatik, dan perhatikan sama ada terdapat lubang-lubang dan bahagian-bahagian terbenam pada sinar sokongan.


XinminPlatform penangkapan jenis topi sidang aluminumAplikasi dalam industri kimiaSelepas lif berhenti dan tidak membuka pintu, anda mesti tetap tenang kerana lif adalah peralatan pengangkutan yang dewasa dan selamat; Menghentikan lif; Ia adalah tindakan perlindungan keselamatan untuk kegagalan operasi lif. Tindakan penyelamatan diri yang selamat dan efektif pada masa iniServis jujur,Dipercayakan oleh jabatan atau unit berkaitan melakukan demonstrasi awal dan penilaian selepas progresi, ekonomi dan kemudahan pelaburan besar, perubahan dan projek pembangunan dalam industri lif.Perbezaan antara lif rumah dan lif awam biasa ialah fokus lif rumah dan lif awam biasa berbeza, dengan beberapa indikator dikurangi secara signifikan. Contohnya kapasitas muatan lif rumah tidak melebihi kg, yang jauh lebih rendah daripada lif awam biasa. lif rumah tidak perlu mempertimbangkan isu aliran penumpang, dan kelajuan angkat lebih lambat, memastikan keselamatan. Kelajuan angkat biasanya antara ,XinminLif duduk rumah., hingga m/ s, dan berjalan dengan lancar.Performasi teknikal yang perlu ditandakan& mdash; Kepercayaan, kemajuan dan selesa Kepercayaan yang disebut merujuk kepada kemampuan sistem lif untuk menjaga fungsi yang dinyatakan dalam masa yang dinyatakan. Keperluan kita untuk kepercayaan lif adalah untuk minimumkan kegagalan semasa masa operasi dan memudahkan untuk menghapuskan mereka apabila mereka berlaku. Ini memerlukan kita untuk memilih produk dengan kepercayaan tinggi, seperti lif rumah profesional, lif rumah villa, penghasil lif rumah, dan lif rumah kecil, yang mempunyai julat lengkap produk dan populer baik dalam negeri maupun antarabangsa. Peralatan kami mempunyai kehidupan layanan panjang! Industri produk wayar yang memimpin, selamat datang untuk bertanya. Konfigurasi lif adalah baik, dan untungnya, terdapat pasukan penyelamatan dedikasi di kawasan tempatan.Xinmin,Apa yang patut saya lakukan jika pintu lif dan pintu pendaratan ditutup dan lif tidak berjalan?Kebanyakan panjang, lebar dan kedalaman lubang (jika ada), dan perhatikan sama ada terdapat lubang-lubang dan bahagian-bahagian terbenam pada sinar sokongan.Peranti ketegangan pembatasan kelajuan dan peranti ketegangan tali besi patut dilengkapi dengan suis keselamatan.


label:
6jawapan
projek kontrak asing
2Tingkat-- · 2023-09-18 10:34:27

Saya ingin menukar pembekal dan berjumpa anda di Internet, boleh saya memberi penjelasan terperinci XinminPlatform penangkapan jenis topi sidang aluminum

Lihat lagi
Yali Fashion Appliance Co., Ltd.
3Tingkat-- · 2023-09-18 11:06:27

XinminPlatform penangkapan jenis topi sidang aluminum Not bad, harga berbaloi-baloi, betul-betul.

Lihat lagi
Cheung Transport Equipment Co., Ltd.
4Tingkat-- · 2023-09-18 11:36:05

Kali pertama saya jumpa apa yang saya mahukan XinminPlatform penangkapan jenis topi sidang aluminum, saya berada dalam mood yang baik! Bos, ayuh, saya berharap untuk terus menghasilkan produk yang bagus.

Lihat lagi
Sistem tiang lampu pintar
5Tingkat-- · 2023-09-18 11:47:22

Saya tidak sangka membeli-belah dalam talian begitu menarik. Di bawah bimbingan penjual, akhirnya saya belajar dalam talian XinminPlatform penangkapan jenis topi sidang aluminum, terima kasih!

Lihat lagi
Boyang Metal Products Co., Ltd.
6Tingkat-- · 2023-09-18 11:53:26

Dalam jangkaan, saya akhirnya menunggu kekasih saya XinminPlatform penangkapan jenis topi sidang aluminum, saya doakan bos perniagaan dan kekayaan yang makmur!

Lihat lagi

Selepas bertahun-tahun membeli-belah dalam talian, ini adalah kali pertama saya mengambil serius perkara ini. Saya memegang telefon saya dan merenung skrin dengan rasa cemas, dan saya tidak berani memulakan. Untuk menulis penilaian notari XinminPlatform penangkapan jenis topi sidang aluminum, hantar empat aksara, kualiti tinggi dan harga rendah. Ini adalah belanja dalam talian saya yang gembira, terima kasih!

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)