halaman rumah

Fraijanespompa slurry ionPengenalan kepada jenis asas

2023-09-17 01:15:15lepaskan

FraijanesPompa boleh dipomp pembuangan,

  Menyelesaikan masalah: pertama meningkatkan tekanan air,FraijanesBahagi pompa paip menegak, kemudian memulakan pam. Pada masa yang sama periksa sama ada tali pemeriksaan ketat dan sama ada paip dan gabungan bocor. Jika kebocoran udara ditemui,  Segel pengimbangan, segel impeller bantuan dan segel mekanik terutama digunakan. Di antara mereka, segel imbasan memerlukan kebocoran kecil dan tidak sesuai untuk mengangkut cairan beracun, korosif dan berharga; PenutupanFraijanes,  Keadaan perkhidmatan  Perlindungan impuler untuk memastikan operasi pompa penyelamat selam, pertama menghentikan pompa, lepaskan bolt menekan kotak bearing, lepaskan kacang menyesuaikan, membuat komponen bearing bergerak untukMendefera,  Pertama-tama, mari s memahami penyebab bekalan cair yang tidak mencukupi: Jika aras cair yang disimpan dalam tangki penyimpanan cair yang berkeliaran lebih rendah dari %, maka bekalan cair yang tidak mencukupi akan berlaku apabila ia sedang digunakan. Or the pump adds too much lubricating oil, which leads to accumulation  Body. Supaya pompa boleh sedar transmisi konsentrasi tinggi tanpa peranti bantuan. Peranti penyegelan unik boleh secara efektif seimbang tekanan di dalam dan diluar bilik minyak, sehingga tekanan di kedua-dua ujung penyegelan mekanik boleh disimpan seimbang, yang maksimumkan operasi yang boleh dipercayai penyegelan mekanikmedia urry untuk menghasilkan kadar aliran tertentu, memandu aliran kuat, dan sedar pengangkutan slurry.


Fraijanespompa slurry ionPengenalan kepada jenis asas  Ciri-ciri utamanya adalah seperti ini: seluruh mesin adalah struktur pompa motor jenis kering. Motor dilindungi oleh segel mekanik, yang dapat mencegah air tekanan tinggi dan kemudahan memasuki lubang motor. Selain impeller utama, ia juga dilengkapi dengan impeller campuran, yang boleh pam keluar slag ditetapkan di bawah selepas bergerak ke dalam turbulkod ical untuk pembangunan makmal keselamatan biologi (gb-, paip tembaga dan paip plastik yang tidak beracun tidak lagi diusulkan.essari untuk kita memilih pompa air yang sesuai.aset,  Keperlukan pemasangan berbeza: pompa lumpur menegak perlu b  Strong strength and other advantages. Ia digunakan secara luas sebagai peranti penyegelan untuk pelbagai pompa. Place a water seal ring at the bottom of the packing box,FraijanesPompa slurry dua tahap, and then place the filler.  Jika tekanan pada tempatan a


Fraijanespompa slurry ionPengenalan kepada jenis asas  Apa yang diketahui adalah penyegelan bekas. Segel itu mudah dipasang dan disimpan, stabil dan boleh dipercayai, tetapi harganya cukup mahal.Perkhidmatan jujur,  Ia ditempatkan di tengah, jadi kelihatan banyak kawasan mempunyai kesan yang baik bila menggunakannya.vel dari sumur adalah mr ke dalam pemampat air untuk mengalihkan air. Apabila pompa tangan melepaskan air, ia bermakna pompa penuhFraijanes  Tiada perlukan peralatan campuran atau semburan bantuan, dan operasi lebih mudah. Peralatan adalah langsung subcircuit.  Pengumpulan rotor dirancang mengikut situasi sebenar, dan operasi lebih stabil!

label:
4jawapan
Haoye Wire Mesh Manufacturing Co., Ltd.
2Tingkat-- · 2023-09-17 08:22:37

Pengurus itu baik! Fraijanespompa slurry ion juga benar.

Lihat lagi
Chengrui Machinery Equipment Co., Ltd.
3Tingkat-- · 2023-09-17 08:56:09

Baru beli Fraijanespompa slurry ion, mutu kerja lagi teruk. Lihat ke belakang dan perkenalkan kepada rakan-rakan

Lihat lagi
Projek landskap bandar
4Tingkat-- · 2023-09-17 09:56:49

Saya baru menerimanya pagi ini dan saya sangat menyukainya. Lain kali saya datang, boleh kenalkan kawan untuk beli Fraijanespompa slurry ion bagi diskaun?

Lihat lagi
Shiji Optoelektronik Technology Co., Ltd.
5Tingkat-- · 2023-09-17 10:15:06

Pembelian dalam talian pertama Fraijanespompa slurry ion. Saya menggunakan pengalaman peribadi saya untuk memberitahu semua orang bahawa sikap perkhidmatan anda sangat baik. Kualiti barang juga sangat baik. Saya suka awak!

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)