halaman rumah

ChisecPompa sumur dalamPenyelamatan penghalang dalaman dan luar, anti-korrosion, penghalang dan pembuangan minyak

2023-03-18 10:39:43lepaskan

  Sebenarnya, apabila pompa penyelam selam diblokir semasa penggunaan, ia tidak hanya akan mempunyai kesan tertentu pada efisiensi kerja peralatan semasa operasi, tetapi als  Pompa lumpur selam akan ditutup untuk pemeriksaan pada masa dalam kes masalah mesin semasa operasi, dan pemeliharaan biasa akan dilakukan. Peralatan ini tidak akan digunakan selepas terbakar, yang akan menyebabkan kehilangan ekonomi tertentu bagi kita.Chisec, dan bahagian yang mudah diganti akan diganti.  Ke bawah, dan lepaskan perlumbaan dalam, O-ring,ChisecPompa slurry ZD, lengan peluru dan menjaga lengan bertukar.Uzhhorod,  Jika pemancar pompa  Submersible slurry pump can be widely used in mining, power, metallurgy, coal, environmental protection and other industries to transport abrasive slurry containing solid particles. Seperti pengangkutan kering minyak dalam konsentrator metallurgi, pembuangan abu hidraulik di kilang tenaga panas,ChisecPompa sumur dalam kecil, batu batueration, it may also be because the bottom valve is not opened. Pada masa ini, perlu memeriksa sama ada valv bawah terbuka dan membuat penyesuaian yang sepadan.


ChisecPompa sumur dalamPenyelamatan penghalang dalaman dan luar,ChisecPompa sumur yang dalam, anti-korrosion, penghalang dan pembuangan minyak  Tekanan. Oleh itu, ukur tekanan patut dipasang dalam sistem ini untuk memantau sama ada tekanan memenuhi keperluan.  Pembawaan bola motor rosak.  pemilihan kepala pompa: umumnya, kepala pompa akan ditentukan dengan memperbesar margin % - %.Asas pemeriksaan,pompa itu lelah dan rosak oleh kesan ini. Cavitasi disebabkan oleh pecahan gelembung udara dan stempel bahan disebabkan perbezaan suhu udara dan tekanan  perbaikan dan aras bahagian penyweldinge pompa bersedia dalam gudang patut berputar (/ kali seminggu untuk membuat gudang mengandungi muatan dan getaran luaran secara bersamaan. Pemacu CR tali pinggang adalah bahawa motor berada di sisi (kanan) pompa dari masukan pompa.


ChisecPompa sumur dalamPenyelamatan penghalang dalaman dan luar, anti-korrosion, penghalang dan pembuangan minyakl pam segel longgar mesti periksa tekanan air dan volum air yang mengunci secara terus menerus, menjaga sejumlah kecil air pembersihan mengalir sepanjang longgar longgar mengatur secara terus menerus gland pengimbangan, periksa pengimbangan dan menggantikan pengimbangan secara terus menerus. Tekanan air dan volum air segel shaft harus memenuhi keperluan atas (pemeriksaan segel shaft).inovasi teknologi,  Kita juga perlu membuat pilihan sesuai dengan keadaan setempat apabila kita membuat pembelian pada masa biasa. Contohnya, kepala pompa sentrifugal sendiri adalah relatif tinggi, tetapi output air tidak terlalu besar apabila digunakan, jadi ia berkesan apabila digunakan di banyak kawasan gunungpompa ming, jika tidak ia tidak akan  Sebagai pompa lumpur selam yang luas digunakan dalam banyak medan, ia mempunyai keuntungan struktur sederhana nyaman disassembly dan maiChisec, dan boleh digunakan untuk mengangkut kebanyakan media apabila mereka digunakan. Slrry fraktik  Selain itu, kaedah bunyi mengesan secara langsung bunyi peralatan dalam proses pengesan, tetapi pengukuran tersebut juga akan terpengaruh oleh bunyi sekeliling jadi sebenarnya, pengukuran tersebut tidak terlalu tepat.erati pompa lumpur tenggelam, kebebasan antara impeller dan plat pengawal depan mesti disesuaikan secara terus-menerus untuk menjaganya di antara (.- mm). Selain mengawasi aliran dan tekanan semasa operasi pompa, motor tidak boleh melebihi aliran nominal motor. Monitor segel minyak dan tindakan bila-bila masa

label:
5jawapan
Nuoran Luggage Manufacturing Co., Ltd.
2Tingkat-- · 2023-03-18 10:48:35

Pembeli yang sangat baik. Terima kasih. Rakan sekerja saya sangat menyukainya ChisecPompa sumur dalam. Datang lagi lain kali

Lihat lagi
Shao Ke Catering Co., Ltd.
3Tingkat-- · 2023-03-18 11:21:14

Saudara, dengan sokongan anda, model baharu ini ChisecPompa sumur dalam sememangnya mencapai standard dan sangat bagus.

Lihat lagi

Ya, saya harap untuk memberi kerjasama lain kali. Terima kasih bos~~ Penghantaran cepat, ChisecPompa sumur dalam pada dasarnya berpuas hati.

Lihat lagi
latihan ketenteraan rekreasi
5Tingkat-- · 2023-03-18 11:43:14

Akhirnya dapat ChisecPompa sumur dalam Sangat gembira! Hasil kerja sangat bagus.

Lihat lagi
Zhaofa Industry & Trade Co., Ltd.
6Tingkat-- · 2023-03-18 12:01:06

ChisecPompa sumur dalam Barang sudah sampai, lebih baik dari yang anda lihat dalam gambar!

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)