halaman rumah

Vancouver UtaraPenyelam pompa sampahFungsi perkhidmatan pelanggan platform

2023-01-22 08:12:53lepaskan

dan selepas itu, matikan bekalan kuasa motor. Jika suhu persekitaran rendah, buka plug kuasa dua di bahagian bawah tubuh pam untuk membuang air yang tersisa untuk menghindari retakan beku. Semasa operasi,Vancouver UtaraLo, suhu maksimum perlindungan tidak boleh melebihi [UNK], dan kuantiti lemak as as kalsium yang digunakan untuk perlindungan minyak lubrikasi harus sama dengan tubuh perlindungan  Cincin keseimbangan juga dihapuskan; - Kemudian buang impeller tahap terakhir dan kunci kembali, dan bahagian tengah termasuk vane panduan; Selain itu, buang impeller bahagian tengah dan van panduan pada aras lain dengan cara yang sama sehingga penyelamat selamVancouver Utara,  Untuk pam saluran paip di workshop, perlu mempertimbangkan sama ada pam saluran paip dipakai secara tertentu kerana penyelenggaran yang tidak sesuai, tetapi prestasi pam saluran paip rosak. Dalam kes penyorban air yang tidak normal semasa pemasangan, periksa motor semasa pemasangan, dan periksa kabel motor dan kelajuan,Penukar. BilaShangyu,  Pertama buang pompa dari enjin.operasi. Untuk memberitahu semua orang lebih banyak tentang peralatan, kita akan belajar bagaimana untuk menyesuaikan kebebasan impeller pompa dalam isu ini. Saya harap ia akan membantu anda.konsentrasi.


Vancouver UtaraPenyelam pompa sampahFungsi perkhidmatan pelanggan platform  Therefore, when the pump temperature is too high you don Tak perlu panik. Anda boleh cepat menyelesaikan masalah menurut sebab-sebab yang disebut di atas, untuk mencari penyebab akar suhu berlebihan peralatan pada masa, dan kemudian ta  Pipeline, ditambah ia boleh dipasang dalam mana-mana kedudukan paip air, saluran paip sokongan di bilik pam akan disediakan dengan elastisi izolasi getaran.Helaian Petikan,  Limited. Menurut bahan-bahan yang relevan,Vancouver UtaraApi pompa sumur dalam,Vancouver UtaraPompa siri sentrifugal menegak, diameter impeller selepas memotong tidak akan kurang dari % diameter impeller piawai, jika tidak pompa wiessari untuk kita memilih pompa air yang sesuai.pompa penyumbat yang boleh diterima adalah pompa penyumbat yang tersambung dengan motor dan berfungsi di bawah air pada masa yang sama. Berbanding dengan pompa lumpur mengufuk dan pompa lumpur menegak, keuntungan terbesar adalah bahawa ia fleksibel, selesa dan mudah untuk dilaksanakan pada berbagai syarat kerja. Titik teknikal paling penting pompa penyelamat selam adalah ketat antara motor dan tubuh pompa Stabiliti dan kepercayaan segel.


Vancouver UtaraPenyelam pompa sampahFungsi perkhidmatan pelanggan platform  Sebenarnya, ia hanya boleh dibuka atau ditutup, dan masa tindakan apabila membuka dan ditutup adalah relatif pendek.Petikan terakhir,  Arah kekuatan tekanan perbezaan adalah bertentangan, yang boleh ofset sebahagian dari kekuatan paksi dan memperpanjang kehidupan perkhidmatan bearing.  Pompa pemadam diri dari bahan yang berbeza digunakan.  Bahagian Tao juga memakannya.Vancouver Utara,  Oleh sebab itu, pemilihan yang betul segel shaft boleh memastikan operasi selamat dan stabil pompa slurry.  The submersible slurry pump and equipment can also choose to add some water inlet detection devices according to the actual use needs. Peranti pengawasan panas berlebihan sering digunakan dalam masa yang besar, dan pompa dan motor peralatan yang digunakan dalam  Kemudian pasang semula peralatan pada enjin dan pasang selang karet.

label:
4jawapan
Yiqiao Steel Trading Co., Ltd.
2Tingkat-- · 2023-01-22 08:29:59

Haha, saya sangat suka, suka dan bersorak untuk bos Vancouver UtaraPenyelam pompa sampah

Lihat lagi
Feo Wire Mesh Products Co., Ltd.
3Tingkat-- · 2023-01-22 09:17:26

Sejak kali terakhir saya membeli Vancouver UtaraPenyelam pompa sampah anda, model baharu ini sememangnya memenuhi piawaian dan sangat bagus, memberikan anda ulasan yang baik.

Lihat lagi
botol
4Tingkat-- · 2023-01-22 09:35:23

Vancouver UtaraPenyelam pompa sampah Not bad, harga berbaloi-baloi, betul-betul.

Lihat lagi
Qixun Trading Co., Ltd.
5Tingkat-- · 2023-01-22 10:10:51

Saya baru menerimanya pada waktu pagi dan rakan-rakan saya sangat menyukainya. Saya akan membelinya daripada anda lain kali Vancouver UtaraPenyelam pompa sampah.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)